Jälleen saastutan internetin ihmemaailmaa aloittamalla uuden blogin. Saanen pohjustaa väistämätöntä tapahtumaa: kirjoitan maximissaan kolme kertaa kunnes palaan kellumaan samaan taikinamaisen yksitoikkoiseen elämääni. Jostain syystä mulla ei oo minkäänlaista kykyä olla tunnollinen tai järjestelmällinen.

Seinän takana harrastetaan seksiä. Isoveli ja sen mua nuorempi tyttöystävä, kihertelystä ja paukkeesta päätellen action on käynnissä. Ne ei varmaan tiedä että olen kotona, joten suunnittelen luikahtavani pois rakkauden tieltä lenkille ja hermosavuille. Jostain syystä kevät ja auringonvalo toi tullessaan sammumattoman himon tupakkaan, luultavasti jokin sisäänrakennettu ajastin, joka muistuttaa ihanan tuudittavasti viimekesästä. TAI sitten se oli the Hurt locker, jossa aina niin ihana Jeremy Renner purjehtii koko ajan savuke huulessa. Elokuvat eivät vaikuta minuun alitajuisesti.

Ukko palasi työmatkaltaan ja toi ison kasan nallen muotoisia suklaatikkareita. Vaikka kirkkaanpunainen suklaa epäilytti, pistelin suuhuni kolme karhua ja nyt on todella huono olo.